Accu Scootmobiel

Scootmobielbenodigdheden.nl werkt uitsluitend met hoge kwaliteit accu's,welke een uitstekende actieradius en levensduur garanderen en geschikt zijn voor diepe ontladingen.
Wanneer u opzoek bent naar een vervangende accu, heeft u de mogelijkheid om een agm,gel of semi tractie accu aan te schaffen,ieder met hun bijbehorende voordelen.
Vanuit de fabriek worden scootmobielen veelal voorzien van een agm accu.
Een prima levensduur,onderhoudsvrij i.c.m. een lage aanschafwaarde, maakt dit type uitermate geschikt voor gebruik in de scootmobiel.
De gel accu is op het gebied van levensduur het neusje van de zalm en heeft hiermee een extra voordeel t.o.v. de agm en semi tractie variant.
De semi tractie accu ligt qua actieradius en levensduur ongeveer gelijk met de AGM accu. Onderlinge verschillen kunnen zijn het gewicht,inwendige samenstelling en de mogelijkheid tot het wel of niet kunnen plaatsen in verschillende posities.
Naast toepassingen in de scootmobiel,zijn bovenstaande accu's uitstekend geschikt voor overige toepassingen waar stabiliteit en kwaliteit gewaarborgd dienen te worden.
Hierbij kunt u denken aan computerservers,zonnepanelen of noodstroominstallaties.
Agm,gel en semi tractie accu's dienen geladen te worden met de daarvoor geschikte acculaders.
Controleerd altijd of de lader die u gaat gebruiken de juiste capaciteit heeft en geschikt is voor dit type accu.
Laat uw accu's altijd installeren door een erkend scootmobielmonteur of vakman.