Winkelwagen

0

Accu scootmobiel

De accu is een van de belangrijkste onderdelen van je scootmobiel. Zonder een accu kom je uiteraard niet ver. Is de accu aan vervanging toe dan is het van belang om een goede accu te kopen die ook een behoorlijke afstand kan afleggen voordat deze weer opgeladen moet worden. Deze afstand wordt ook wel de actieradius genoemd. Alle scootmobiel accu’s in onze webshop zijn van goede kwaliteit, hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvrij en hebben een goede actieradius. De juiste accu is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Lees hieronder meer over de verschillende scootmobiel accu’s.

Welke scootmobiel accu kun je het beste kopen?

Er zijn 3 verschillende varianten verkrijgbaar. De agm-accu, de gel-accu en de semi-tractie- accu. Standaard is een scootmobiel voorzien van een agm-accu. De lagere aanschafwaarde gecombineerd met een goede levensduur maken deze agm-accu’s een aantrekkelijke keuze voor je scootmobiel. Ben je op zoek naar een langere levensduur dan kun je het beste een gel-accu aanschaffen. Op zoek naar dezelfde kwaliteiten als de agm maar een scherpere prijs dan is de semi tractie accu de betere keuze. Weliswaar is de semi tractie accu iets groter en zwaarder maar de kwaliteit en levensduur zijn vergelijkbaar met de agm.

Acculaders voor je scootmobiel accu

Voor de veiligheid maar ook om een optimaal laadrendement te behalen, is het uitermate belangrijk om een goede, bijpassende acculader aan te schaffen. De modellen in onze webshop zorgen ervoor dat onder alle omstandigheden de accu goed wordt opgeladen en dat het veilig gebeurt. Daarnaast zijn de acculaders voorzien van innovatieve technologie en hebben zij een lange levensduur. Onze acculaders zijn voorzien van een neutrik-aansluiting waarmee alle gangbare scootmobiel-accu’s opgeladen kunnen worden. Mochten er onduidelijkheden zijn over welke accu je nodig hebt, neem dan contact op met onze specialisten op onze klantenservice.

Overige toepassingen

De accu’s zijn ook uitstekend te gebruiken voor andere doeleinden. Door de hoge kwaliteit en stabiliteit kun je deze gebruiken voor legio andere zaken. Zoals bijvoorbeeld noodstroominstallaties, wanneer de stroom uitvalt, is het belangrijk dat de noodstroominstallatie constant en goed werkt. Je kunt de accu’s ook gebruiken om een tuinhuisje/caravan van stroom te voorzien, voor zonnepanelen en nog veel meer verschillende doeleinden.