STERKE ACCULADER VOOR DE SCOOTMOBIEL

24v 2 Ampere Acculader Scootmobiel

24v 2 Ampere Acculader Scootmobiel

Hoogsegment 2 ampère scootmobiel acculader met neutrik aansluiting.Deze lader beschikt over een enkel laadprogramma welke geschikt is voor gel,semi tractie en agm accu's.

€157,24 €129,95 €139,09 €114,95 Meer informatie
24v 5 Ampere Acculader Scootmobiel

24v 5 Ampere Acculader Scootmobiel

Hoogsegment 5 ampère scootmobiel acculader met neutrik aansluiting.Deze lader beschikt over een enkel laadprogramma welke geschikt is voor gel,semi tractie en agm accu's.

€169,34 €139,95 €157,24 €129,95 Meer informatie
Universele 24v acculader 6 ampere

Universele 24v acculader 6 ampere

Hoogsegment 24 volt acculader met neutrik aansluiting. Geschikt voor Gel,AGM en Semi Tractie accu's. Verkrijgbaar in twee modellen met ieder een geoptimaliseerd laadprogramma.

€217,74 €179,95 €181,44 €149,95 Meer informatie
Universele 24v acculader 8 ampere

Universele 24v acculader 8 ampere

Hoogsegment 24 volt acculader met neutrik aansluiting. Geschikt voor Gel,AGM en Semi Tractie accu's. Verkrijgbaar in twee modellen met ieder een geoptimaliseerd laadprogramma.

€241,94 €199,95 €193,54 €159,95 Meer informatie
24v 8 Ampere Acculader Scootmobiel

24v 8 Ampere Acculader Scootmobiel

Hoogsegment 8 ampère scootmobiel acculader met neutrik aansluiting.Deze lader beschikt over een enkel laadprogramma welke geschikt is voor gel,semi tractie en agm accu's.

€278,24 €229,95 €241,94 €199,95 Meer informatie
Universele 24v acculader 12 ampere

Universele 24v acculader 12 ampere

Hoogsegment 24 volt acculader met neutrik aansluiting. Geschikt voor Gel,AGM en Semi Tractie accu's. Verkrijgbaar in twee modellen met ieder een geoptimaliseerd laadprogramma.

€314,54 €259,95 €254,04 €209,95 Meer informatie
24v 12.5 Ampere Acculader Scootmobiel

24v 12.5 Ampere Acculader Scootmobiel

Hoogsegment 12.5 ampère scootmobiel acculader met neutrik aansluiting.Deze lader beschikt over een enkel laadprogramma welke geschikt is voor gel,semi tractie en agm accu's.

€390,77 €322,95 €338,74 €279,95 Meer informatie
Bij de keuze van een geschikte acculader voor uw voertuig / scootmobiel dient u met diverse factoren rekening te houden.
Een scootmobiel is in de meeste gevallen voorzien van twee in serie geschakelde 12 volt accu's.
Gezamenlijk produceren deze een spanning van 24 volt. Een scootmobiel acculader dient daarom vrijwel altijd een 24 volt uitvoering te zijn.Afhankelijk van het AH van de gemonteerde accu's in de scootmobiel,geldt een bepaalde ideale waarde voor de stroomsterkte van de acculader.
Het verdient aanbeveling altijd een lader te kiezen die het dichtste bij de voorgeschreven waarde in de buurt komt. Op deze manier genereert u een kwalitatief en tijdtechnisch zo gunstig mogelijke laadcyclus.
De laders uit ons assortiment kennen naast het gebruik van de scootmobiel een extra breed toepassingsgebied.
Elektrische rolstoelen,schoonmaakmachine's of elektrische fietsen die voorzien zijn van een 24 volt accu schakeling met neutrik stekker en een AGM,Gel of semi tractie accu,kunnen tevens gebruik maken van de 24 volt acculaders uit ons assortiment.Door het compacte tafelmodel ontwerp realiseert uw eenvoudig de plaatsing in bijvoorbeeld de schuur of bergplaats. Het veelal lichte ontwerp zorgt ervoor dat de lader gemakkelijk mee te nemen is. 

 Let op: Indien u de oude lader van uw voertuig/scootmobiel/machine vervangt voor een nieuwe lader,controleer dan altijd de onderstaande punten.

Punt 1 : 
Probeer altijd een lader van hetzelfde ampèrage aan te houden als origineel aanwezig.
( 2A,5A,6A,8A,12A,12.5A ) 
Het ampèrage van de oude lader kunt u veelal aflezen op de productsticker van de lader of in het instructieboekje. 
De voorkeur gaat uit naar de waarden af te lezen uit het instructieboekje,daar de op dit moment aanwezige lader reeds vervangen kan zijn voor een andere sterkte. 
( Kan bijvoorbeeld het geval zijn bij gebruikte voertuigen/scootmobielen ) 

Punt 2 : 
 
Controleert u tevens of de accucapaciteit (AH) van de huidige gemonteerde accu's en het accu-type, nog overeenkomt met die van de van origine aanwezige accu's.
De capaciteit en het type accu van de huidige geplaatste accu's kunt u veelal aflezen op de accu's zelf. 
De capaciteit en het type accu van de af fabriek gemonteerde accu's,kunt u teruglezen in het instructieboekje van uw voertuig. 
( Gebruikte voertuigen/scootmobielen kunnen als voorbeeld in de loop der jaren voorzien zijn van een ander type of capaciteit accu. Het is aan te bevelen accu's van hetzelfde type / capaciteit te plaatsen als origineel aanwezig,daar deze zijn afgestemd op de sterkte van de orginele lader )


Wanneer u vragen heeft m.b.t. acculaders / accu's,neem dan contact op met de klantenservice.


Scootmobielen zijn veelal uitgerust met agm,semi tractie of gel accu's. Accutechnologieën die een andere laadcyclus vereisen dan een reguliere loodaccu. Om deze reden is het gebruik van een gewone autolader niet toegestaan. De juiste lader zorgt naast veiligheid voor een optimaal rendement van de accu en zorgt er onder alle omstandigheden voor dat de accu weer volledig herladen wordt. Zo bevat een hoogsegment lader soms een temperatuurmeter die afhankelijk van de buitentemperatuur het voltage iets kan verhogen voor een optimale laadcyclus. Ingenieuze laadsystemen die de levensduur en de aantal laadcycli van de accu aanmerkelijk kunnen verlengen. De fabrikanten waar wij mee werken hebben in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en levensduur.
De modellen die u terug vindt in ons assortiment zijn innovatief,compact en van alle luxe en veiligheid voorzien. De modellen kunnen gebruik maken van een standaard laadprogramma, welke geschikt is voor agm,gel en semi tractie accu's,of een specifiek geschreven laadprogramma,afgestemd op het type accu,waarbij nog betere laadprestaties gerealiseerd kunnen worden.
De scootmobiel acculaders uit het assortiment zijn voorzien van een zogeheten neutrik-aansluiting.
Een veelgebruikte aansluiting waarmee vrijwel alle gangbare scootmobiel-typen via de originele laadaansluiting kunnen worden opgeladen. Hiermee bent u gegarandeerd van optimaal bedieningsgemak en een bijbehorende laadsnelheid. Wanneer uw scootmobiel voorzien is van een ander type aansluiting,dan kunnen wij deze naar alle waarschijnlijkheid ook leveren. Neemt u hiervoor contact op met onze specialisten op de klantenservice.