Winkelwagen

0

Afdekhoezen voor scootmobiels

Jouw scootmobiel is een kostbaar bezit en deze dient dan ook goed beschermd te worden. Niet alleen voor je eigen gemak om droog de reis te beginnen maar ook voor de bescherming van jouw scootmobiel zelf voor een langere levensduur. Hiervoor zijn er verschillende afdekhoezen bij ons beschikbaar. Denk hierbij aan een afdekhoes om ofwel de hele scootmobiel af te dekken of een gedeelte ervan, geheel afhankelijk van je eigen wensen. Daarnaast zijn er ook overkappingen te koop voor bescherming tegen de wind en regen tijdens de rit. Tip: Ben je op zoek naar een totaalpakket dan is het raadzaam om een voordeelset aan te schaffen waarbij je meteen meerdere afdekhoezen ontvangt, zowel voor de display, de stoelzitting als een regenhoes, of nog completer met een fraaie scootmobieltas erbij!

Displaybeschermers

Speciaal voor de displays zijn er afdekhoezen die beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals regen en vuil. De displaybeschermers zijn er in verschillende uitvoeringen zoals een luxe uitvoering of een extra helder en transparante uitvoering. Met deze beschermers zijn de bedieningsknoppen en schakelaars van je scootmobiel goed beschermd.

Regenhoezen

Als jouw scootmobiel (even) buiten staat, kun je deze beschermen met een van de vele regenhoezen. Deze zijn gemaakt van waterafstotend polyester en verkrijgbaar in diverse modellen. Zoals een luxe uitvoering met dubbellaags afgewerkte naden, regenhoezen met en zonder elastische rand aan de onderkant. Maar ook regenhoezen met easy-access vensters gemaakt van dik materiaal voor een nog betere bescherming van je scootmobiel.

Zittingbeschermers.

De zittingbeschermers zijn bedoeld om alleen de zitting te beschermen tegen regen en viezigheid. Doordat deze voorzien zijn van een klittenbandriem zijn deze gemakkelijk vast te zetten. Ook zijn deze voorzien van een elastische band. Hierdoor zitten deze beschermers als gegoten en bieden een optimale bescherming voor je scootmobiel. Door het universele model zijn deze hoezen geschikt voor alle scootmobielen.

Scootmobieloverkapping

Je scootmobiel biedt de mogelijkheid om mobiel te blijven. Hierbij is het zeker prettig tijdens regenachtige en winderige dagen dat je zelf ook droog en beschut zit. Daarvoor zijn er diverse overkappingen te koop bij ons. Je kunt een overkapping op maat laten maken voor jouw scootmobiel. Maar er zijn ook kant-en-klare overkappingen te koop die gemakkelijk te monteren zijn. Deze zijn zowel voor de standaardzitting als voor de dubbele zitting verkrijgbaar.