Hulpmiddelen voor in huis

Hulpmiddelen

Bent u op zoek naar hulpmiddelen voor ouderen? Wij bieden u de meest uiteenlopende producten welke uitermate geschikt zijn om te gebruiken wanneer u op leeftijd bent of in een fase van uw leven verkeert waarin u extra ondersteuning nodig heeft. Wij begrijpen dat u in deze specifieke situaties in het dagelijks leven, tegen een aantal dingen oploopt die lastiger kunnen zijn dan deze voorheen waren. Met ons innovatieve aanbod bieden wij u graag extra ondersteuning en gemak waar nodig.

Scootmobielbenodigdheden.nl biedt u een gevarieerd en innovatief assortiment "hulpmiddelen" aan. Slimme producten ter ondersteuning van bijvoorbeeld uw revalidatie, die de dagelijkse handelingen net wat makkelijker zullen maken. De hulpmiddelen uit ons assortiment zijn voor zowel ouderen als jongeren te gebruiken,waarbij afhankelijk van het product diverse maatvoeringen mogelijk zijn. Van comfortabele wandelstokken tot een luxe verwarmde massagestoel,van handige afvalbakken met zelfopende klep, tot handige grijpers. Allemaal producten die positief bijdragen aan de zelfredzaamheid. Bovendien vergroten hulpmiddelen de veiligheid in en om het huis en worden bijvoorbeeld glijpartijen voorkomen. Scootmobielbenodigdheden.nl verzorgt tevens hulpmiddelen die de toegang tot uw woning voor rolstoel, rollator en scootmobiel-gebruikers,makkelijker maakt.

Hulpmiddelen uit ons assortiment

Onze producten zijn ervoor bedoeld om u bepaalde dagelijkse handelingen wat makkelijker te maken. Dit zijn enkele producten die u in ons assortiment vindt:

 • Wandelstokken
 • Massagestoelen
 • Plafondlift
 • Autohulpmiddelen
 • Drempelhulpen
 • Oprijplaten

In ons assortiment vindt u verschillende wandelstokken. Deze zijn gemaakt van aluminium en zijn in hoogte te verstellen. Door het voorgevormde handvat is de wandelstok erg prettig om vast te houden. Ze zijn verkrijgbaar voor links en rechts. De massagestoel in ons aanbod is heerlijk om in te rusten. Het geeft u een diepgaande ontspanning voor de gehele rug en het is een luxe massagestoel van topkwaliteit. Onze plafondlift is het van merk Wispa. Het is een modern en innovatief model dat gemakkelijk te monteren is. Het biedt u een veilige verplaatsing en met de gemonteerde afstandsbediening is deze lift eenvoudig te bedienen. Producten die u óók in ons assortiment vindt zijn o.a.:

 • Auto hulpmiddelen
 • Anti-slip-zolen
 • Bad en douche hulpmiddelen
 • Inhalators
 • Wandelstokken
 • Massagestoelen
 • Sta op hulpen
 • Handige grijpers

Autohulpmiddelen

Rijdt u nog auto? Dan kunnen onze autohulpmiddelen het rijden voor u nog prettiger maken. Met een gordelgrijper kunt u bijvoorbeeld de gordel heel gemakkelijk naar u toe halen. Uit de auto stappen is ook vaak een probleem. Daarom bieden we u een handgreep die u daarmee kan ondersteunen. Een draaischijf is wellicht ook handig voor u. Hiermee kunt u nog makkelijker uit uw auto stappen. Bovendien leveren we een ondersteunend kussen voor in de stoel en luxe massagekussen. Tot slot kunt u bij ons terecht voor drempelhulpen en oprijplaten.

Kopen via de WMO

De regels voor hulp uit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) gaan veranderen. Dit is van toepassing op de aanschaf van hulpmiddelen via de WMO. Vanaf 2015 gaan gemeenten meer taken uitvoeren die nu nog onder de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ) vallen. Gemeenten worden hierdoor o.a. verantwoordelijk voor de Wmo 2015 en daarmee voor een belangrijk deel van de ondersteuning op maat. Veilig en zo lang mogelijk zelfstandig wonen zijn de uitgangspunten van het nieuwe zorgstelsel. Er bestaan veel hulpmiddelen die hierin bijdragen. Hierbij kunt u denken aan trapliften of bijvoorbeeld drempelhulpen die in en om het huis geplaatst kunnen worden. De gemeente kan u een pgb toekennen voor de aanschaf van de noodzakelijke hulpmiddelen in uw specifieke situatie. Soms vraagt de gemeente hierbij een eigen bijdrage. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de kostprijs van de hulpmiddelen, uw vermogen,uw leeftijd en uw inkomen. Meer informatie over de aanschaf van zorghulpmiddelen via de WMO,vindt u terug op de website van uw gemeente.

Veilig betalen en gratis verzending

Er zijn meerdere redenen waarom u hulpmiddelen zou bestellen in onze webwinkel. Zo hoeft u zelf niet te sjouwen met de producten, maar worden ze heel gemakkelijk bij u thuis afgeleverd. U betaalt zelfs geen verzendkosten in Nederland en wanneer u een bestelling voor 10:00 uur heeft geplaatst, dan ontvangt u deze de volgende werkdag. Het is dus erg gemakkelijk om ons uitgebreide aanbod van meer dan 10.000 producten te bekijken. We bieden u hoogwaardige kwaliteitsproducten van diverse A-merken die u veilig kunt afrekenen met verschillende betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL en overboeking.

Hulpmiddelen die op de website staan kunt u veilig en snel betalen via iDEAL,PayPal of overboeking per bank. Nadat uw bestelling geplaatst en betaald is, ontvangt u direct een order en betaalbevestiging. Levering vanuit ons magazijn is 100 % gratis en vindt plaats met Post NL, DHL of GLS. Voor "de meeste hulpmiddelen uit het assortiment geldt" voor 10:00 besteld is de volgende dag in huis.

Staffelkorting voor hulpmiddelen

Als bedrijf of zorginstelling kunt u bij de aanschaf van meerdere hulpmiddelen,profiteren van een aantrekkelijke staffelkorting. Ontdek welke scherp geprijsde korting Scootmobielbenodigdheden.nl u kan aanbieden.Vraag direct uw offerte opmaat aan via de klantenservice.

Bekijk ons ruime assortiment

Heeft u hulpmiddelen voor in huis nodig om sommige dagelijkse handelingen wat makkelijker te maken? Bekijk dan nu ons assortiment en ervaar een optimaal comfort.