Winkelwagen

0

Regencape scootmobiel

Helaas is het niet altijd zonneschijn en droog weer maar dat betekent niet dat je niet alsnog droog op pad kunt tijdens regenachtige dagen. Voor deze dagen kun je een regencape aanschaffen zodat je ook op je scootmobiel of rolstoel droog blijft. Of je nou op zoek bent naar een warme met fleece gevoerde regencape of een regencape die je ook los kunt dragen, wij bieden verschillende varianten aan. Lees hieronder welke varianten te verkrijgen zijn.

Regencape

Mocht je een regencape nodig hebben die je ook los kunt dragen dan kun je kiezen uit de regencape de luxe of de 3-in-1 de luxe regencape. De luxe versie heeft een comfortabele pasvorm en beschermt je hele lichaam tegen de regen. Deze regencape is ook voorzien van een extra flap voor optimale regenafvoer. Voor nog meer veelzijdigheid kun je de 3-in-1 luxe regencape kopen. Deze heeft een uitneembare fleececape die je ook los kunt dragen en wordt geleverd met gratis schootkleed. Met deze regencapes ben je ook tijdens regenachtige dagen goed beschermd en ze zorgen ervoor dat je droog je bestemming bereikt.

Scootmobielcape/regenhoes

Je kunt ook kiezen voor een regenhoes die zowel jezelf als je scootmobiel beschermt tegen regen en viezigheid. Om zo veilig mogelijk te blijven rijden, is deze regenhoes speciaal gemaakt zodat de verlichting, display en je handelingen goed zichtbaar blijven. Deze is verkrijgbaar in twee kleuren en verschillende maten en is voorzien van transparante voorzijde en capuchon. De regenhoes is gemakkelijk in gebruik door de ritssluiting en met de reflecterende strips wordt je zichtbaarheid ook gewaarborgd.

Thermocape voor kinderen

Speciaal voor kinderen is deze professionele tweedelige thermocape ontworpen. De thermocape is van uitstekende kwaliteit en biedt de ultieme bescherming tegen invloeden van buitenaf zoals regen en viezigheid. Door de fleecevoering is deze comfortabel en warm. Door de ritssluiting kun je gemakkelijk de onder- en bovenkant eraf halen en ook los van elkaar gebruiken. De elastische taille en onderkant zorgen voor een comfortabele pasvorm. Ook van belang is dat de thermocape van isolerend doch ademend materiaal is gemaakt. De cape is verkrijgbaar in verschillende lengtematen en in verschillende kleuren.