Innovatieve rolstoel accessoires

Om het gebruik van uw rolstoel het gehele jaar door zo aangenaam mogelijk te maken,kunt u gebruik maken van "innovatieve rolstoel accessoires". In ons ruime assortiment treft u een veelvoud aan van producten die speciaal zijn ontworpen voor het gebruik op of in de rolstoel.
Onze rolstoel benodigdheden verhogen in een handomdraai de mate van comfort en veiligheid.
Producten als ergonomische zitkussens of fles en bekerhouders, kunt u uitgebreid terugvinden in ons assortiment. Ook vervangende onderdelen of slijtage delen vindt u terug onder de gelijknamige categorie.
Als totaalleverancier van zorgproducten leveren wij naast de verscheidende rolstoel toebehoren ook diverse zorghulpmiddelen. Een uitgebreide productomschrijving en daarbij horende afbeeldingen,vindt u terug onder de verschillende categorieën op de website.  
Wanneer u opzoek bent naar specifieke rolstoel accessoires die u niet terug kunt vinden in het assortiment op onze website,dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Om het e.e.a. te verduidelijken kunt u tijdens uw aanvraag gebruik maken van een voorbeeldfoto of indien aanwezig een artikelnummer. Al onze categorieën op de website worden daarnaast regelmatig aangevuld met nieuwe producten.
Op de homepage van onze pagina en op onze facebook-pagina, vindt u regelmatig updates van nieuw opgenomen rolstoel accessoires.