Winkelwagen

0

Scootmobielaccessoires

Een scootmobiel zelf is vaak alleen voorzien van een basisuitrusting. Gelukkig zijn er voldoende accessoires bij ons te verkrijgen om je scootmobiel nog comfortabeler en veiliger te maken. Veiligheid is van belang voor jezelf als deelnemer aan het verkeer maar ook prettig voor overige weggebruikers. Daarbij kan een stukje comfort zeker geen overbodige luxe zijn. Lees hieronder verder welke accessoires er bij ons te koop zijn.

Veiligheid en beveiliging

Veiligheid is dat je zelf goed gezien wordt door anderen, maar ook dat je zelf je omgeving goed kan zien. Denk hierbij aan spiegels voor een groter gezichtsveld en reflectietape om je eigen zichtbaarheid te verhogen. Deze accessoires voor je scootmobiel zijn van essentieel belang voor een veilige mobiele reis. Naast veiligheidsaccessoires zijn er bij ons ook goede scootmobielsloten en muurankers te koop zodat je de scootmobiel goed en veilig vast kunt zetten. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en in verschillende modellen zodat je ofwel de voetenplank vast kunt zetten of een speciaal slot om door de spaken te doen.

Zitcomfort

Om het gebruik van je scootmobiel nog comfortabeler te maken zijn er diverse zitkussens verkrijgbaar. Denk hierbij aan een zitkussen gemaakt van schapenvacht. Deze is gemaakt van 100% schapenwol. Een zeer fijne ademende stof en deze is zo voorbehandeld dat deze ook in de wasmachine kan. Daarnaast bieden wij ook fleecekussens aan, deze zijn voorzien van comfortabel en innovatief memory foam en gemakkelijk te bevestigen. Ook voor een ergonomisch gelkussen voorzien van medische gel voor optimaal comfort kun je bij ons terecht. Liever een oplaadbaar verwarmd kussen? Ook deze bieden wij aan in twee verschillende uitvoeringen.

Overige accessoires

Naast veiligheid en comfort bieden wij ook handige accessoires aan voor je scootmobiel. Zo is er bijvoorbeeld ook een bagagehaak verkrijgbaar voor je tas of drinkfles. Ideaal ook als je buiten geniet van een TV Box. Voor extra vervoersopties kun je een trekhaak voor je scootmobiel bij ons kopen, zodat je gemakkelijk een aanhanger, hondenkar of kinderkar aan je scootmobiel kunt bevestigen. Ook voor cosmetische aanpassingen bieden wij accessoires aan je kunt hierbij denken aan lakstiften. De lakstiften zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Hiermee kun je gemakkelijk krassen en beschadigingen wegwerken. Kijk gerust rond in ons uitgebreide assortiment aan scootmobielaccessoires.