Winkelwagen

0

Scootmobielbanden

Een belangrijk onderdeel van je scootmobiel, rollator of rolstoel zijn de banden. Deze kunnen aan vervanging toe zijn of naar eigen wens aangepast worden. Wij bieden alle soorten en maten aan. Of je nou alleen op zoek bent naar een binnenband, buitenband, velgen of gehele wielen je kunt ze allemaal vinden in onze webshop. Door ons uitgebreide online assortiment kunnen wij verschillende varianten aanbieden zodat er voor elk model mobiel wel een juiste band te vinden is.

Het is wel aan te raden om van tevoren goed uit te zoeken welk type banden er nu onder jouw scootmobiel, rollator of rolstoel zit. Naast de banden zijn er ook verschillende accessoires te koop zoals een digitale bandenspanningsmeter, bandenpompen en een professioneel hulpmiddelset voor bandenmontage.

Binnenbanden, buitenbanden en velgen

Er zijn diverse binnenbanden verkrijgbaar met verschillende ventielen. Zo heb je de keuze uit een autoventiel, Frans ventiel of een fietsventiel. Bij de autoventielen heb je nog de extra keuze of je een 90 graden, een licht gebogen of een recht ventiel wilt.

De buitenbanden zijn verkrijgbaar in massieve uitvoering of geschikt voor luchtgevulde band. De buitenbanden zijn van hoge kwaliteit en je hebt de keus uit verschillende profielen (ook speciale winterbanden; zie verderop) geheel afhankelijk van je eigen wensen. Voor je scootmobielbanden zijn er ook verschillende velgen te krijgen. Hierbij is er de keuze uit 3-spaaks, 5-spaaks of massief. De banden zijn verkrijgbaar met verschillende naaflengtes.

Wielen

Ben je op zoek naar wielen dan kun je kiezen uit massieve wielen of luchtgevulde wielen. Bij de productbeschrijvingen kun je in de omschrijving ook lezen voor welk type rollator, scootmobiel of rolstoel deze wielen geschikt zijn. En waar nodig staat er ook of het om een 3-wiel of 4-wiel scootmobiel gaat. Controleer goed welke banden er bij jouw scootmobiel, rollator of rolstoel passen want er zijn verschillende modellen, maten en typen te verkrijgen. 

Wintersets

Speciaal voor extra veiligheid en comfort tijdens de winter bieden wij complete wintersets aan. De sets zijn van goede kwaliteit en bieden extra grip voor een veiligere reis tijdens de koude wintermaanden. Wij bieden luchtbuitenbanden en massieve buitenbanden aan. Ook hier is het van belang om goed uit te zoeken welke maat banden er op jouw scootmobiel, rollator of rolstoel zit.