Winkelwagen

0

Scootmobielen uit ons assortiment

Een scootmobiel speelt een belangrijke rol in je leven. En om daar optimaal gebruik van te kunnen maken is, het wel zo belangrijk dat deze aan een aantal eisen voldoet. Het gaat dan vooral om veiligheid, lange levensduur en comfort. De fabrikanten waar Scootmobielbenodigdheden.nl mee samenwerkt zijn hier ook zorgvuldig op uitgekozen. Zij hebben heel veel expertise en kennis over de jaren heen verzameld en kunnen zodoende hoge kwaliteitsmodellen leveren die je mobiliteit nog veiliger en comfortabeler maken en ook nog uitstekende prestaties leveren.

Standaarduitrusting

Al onze modellen zijn standaard uitgerust met kwaliteitsonderdelen. Zo kun je met elk model een lange afstand, tot wel 50 km, afleggen zonder bij te laden. Dit wordt ook wel de actieradius genoemd wordt. Daarnaast zijn al onze scootmobielen ook voorzien van LED verlichting, een krachtige en toch zuinige 1350 watt motor en een hoogwaardig bedieningspaneel met LCD scherm. Met het opbergmandje aan de voorkant en een luxe afsluitbare koffer aan de achterkant kun je al je boodschappen en spullen gemakkelijk vervoeren. Naast de standaardopties zijn er ook andere accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan een extra brede zitting, overkappingen, regenhoezen, golftashouder en nog veel meer.

3 of 4 wielen?

Kun je beter een 3- of 4-wiel scootmobiel kopen? Wij hebben de belangrijkste punten hieronder verzameld zodat jij kunt kiezen welk model het beste bij jou past.

3 wielen

  • Laag gewicht
  • Korte draaicirkel
  • Grote actieradius
  • Zeer wendbaar

4 wielen

  • Goede stabiliteit
  • Comfortabel weggedrag
  • Veilig van een stoep afrijden
  • Minder kans op kantelen

Zo kun je zien dat je met een 4-wiel scootmobiel minder kans hebt op kantelen en veiliger van een stoep kunt afrijden. Vier wielen bieden ook goede stabiliteit en dat is ook te merken aan het fijne weggedrag. Maar je bent wel minder wendbaar en je hebt een minder grote actieradius dan met 3 wielen.

Een 3-wiel scootmobiel heeft een grotere actieradius door het lagere gewicht en je draaicirkel is een stuk korter waardoor je wendbaarder bent. Daarentegen ben je met drie wielen net iets minder stabiel waardoor de kans op kantelen groter is vooral bij onverwachte bewegingen. Het weggedrag is minder comfortabel dan met vier wielen. Welk model dus het beste bij jou past, is sterk afhankelijk van hoe jij je scootmobiel gebruikt.