Winkelwagen

0

Scootmobielmotor

Het hart van je scootmobiel ofwel de motor is toch wel het belangrijkste onderdeel van je scootmobiel. Mocht deze onverhoopt stuk gaan, dan kun je bij ons ofwel een gereviseerde motor of een nieuwe motor kopen. Belangrijk is om goed uit te zoeken welk model en type er nu in jouw scootmobiel zit zodat je snel een vervanger kunt uitzoeken.

Naast nieuwe en gereviseerde motoren kun je ook bij ons ook terecht voor revisie van je huidige motor. Deze wordt dan door ons helemaal nagekeken en gaat dan weer jaren mee. Ook voor koolstofborstels kun je bij ons terecht.

Gereviseerde scootmobielmotoren

Is je motor aan vervanging toe dan kun je kiezen voor een gereviseerde motor. Dit is een al bestaande motor die opnieuw is doorgemeten, waarvan de draaiende onderdelen zijn vervangen en voorzien is van nieuwe koolstofborstels. Kortom een zo goed als nieuwe motor voor weer optimale prestaties van je scootmobiel. Al onze gereviseerde scootmobielmotoren worden geleverd met 1 jaar garantie. Het is raadzaam om goed te controleren welk type motor er nu op jouw scootmobiel zit zodat je snel een vervangende motor kunt uitzoeken en je snel weer gebruik kunt maken van jouw scootmobiel. 

Nieuwe scootmobielmotoren

Ook voor een nieuwe, originele motor voor je scootmobiel kun je hier terecht. Met een nieuwe motor zijn ook de prestaties van je scootmobiel weer als nieuw. De motoren zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur zodat je weer optimaal van je scootmobiel gebruik kunt maken. Je kunt kiezen uit verschillende modellen afhankelijk van welk model scootmobiel je hebt. Bij elke motor staat beschreven voor welk type scootmobiel deze geschikt is. Let wel dat de levertijd kan verschillen per model.

Revisie van je scootmobielmotor

Je kunt gemakkelijk bij ons een revisie van je scootmobielmotor bestellen. Een revisie is een algehele controle van je scootmobielmotor. Je scootmobielmotor wordt vakkundig uit elkaar gehaald, grondig gereinigd en waar nodig worden de draaiende onderdelen vervangen. Maar ook de onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage worden gecontroleerd alsmede de koolstofborstels en indien nodig vervangen. Na de grondige inspectie wordt de motor weer in elkaar gezet en uitvoerig getest. Dit doen wij met speciale meetapparatuur zodat je verzekerd bent van een gereviseerde motor die weer jaren mee kan.