Winkelwagen

0

Scootmobielonderdelen

Soms kan het nodig zijn om een onderdeel te vervangen van je scootmobiel. Wij bieden diverse onderdelen aan. Denk hierbij aan kappen voor je scootmobiel. Daarnaast bieden wij ook kabels, mandjes, koplampen en nog veel meer aan. Om je zoektocht makkelijker te maken zijn de onderdelen onderverdeeld in categorieën. Voor gebruikte onderdelen zijn ze onderverdeeld per type scootmobiel, gelimiteerd tot de vier meest gangbare modellen, en daarnaast nog een categorie voor de overige modellen. Daarnaast is er een aparte categorie voor de kappen gemaakt.

Gebruikte onderdelen

Vaak zijn er gebruikte onderdelen die nog goed bruikbaar zijn en nog lang mee kunnen. Deze worden dan ook bij ons aangeboden. Een gebruikt onderdeel aanschaffen kan aanzienlijk in de kosten schelen mocht deze aan vervanging toe zijn. Of heb je alleen cosmetische schade en je wilt wel graag het onderdeel vervangen maar de financiële lasten toch beperken dan is een gebruikt onderdeel zeker een goede keuze. Ook onderdelen, die niet gemakkelijk los zijn aan te schaffen zonder gelijk een heel pakket te moeten kopen, zijn hier te vinden. Kijk gerust rond of het gewenste onderdeel hierbij zit. Je kunt hierbij denken aan voetenpanelen, bedrading, koplampen, mandjes, een stuur en nog veel meer.

Categorieën gebruikte onderdelen

Elk type scootmobiel heeft zo zijn eigen onderdelen die erop passen. Om het zoeken te beperken, zijn de onderdelen per type onderverdeeld. De onderdelen zijn verdeeld over vier verschillende scootmobielmodellen en daarnaast een categorie voor alle modellen die daar niet onder vallen.

De vier modellen zijn:

  • BEC Sterling Elite XS Scootmobiel
  • CTM 838 Scootmobiel
  • Sterling Sapphire Scootmobiel
  • Trophy 6 Scootmobiel

Kappen

De kappen van je scootmobiel zorgen voor de uitstraling van je scootmobiel. De bij ons verkrijgbare kappen zijn geschikt voor het Trophy 6 model en zijn er in diverse kleuren (rood, blauw, wit, champagne of zwart) en modellen verkrijgbaar. Zo heb je kappen voor de voorkant, achterkant, zijkant maar wij hebben ook een kap voor de accu.

De meesten zijn zowel toepasbaar op de 3-wiel uitvoering als op de 4-wiel uitvoering. Naast de vele kappen kun je bij ons ook spatborden voor het Trophy 6 model kopen.