Winkelwagen

0

Scootmobieltassen

Bij Scootmobielbenodigdheden.nl kun je terecht voor verschillende tassen zodat je gemakkelijk je spullen en boodschappen kunt vervoeren. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar. Zo heb je tassen die je aan de armleuning kunt bevestigen, tassen voor voorop, bagagemanden, stuurtassen en rugleuningtassen. En ook tassen voor zuurstofflessen kun je bij ons kopen. Er zijn universele tassen verkrijgbaar en tassen voor specifieke modellen. Let dus goed op of de gewenste tas wel op jouw scootmobiel past.

Scootmobieltassen voor voorop

Speciaal voor voorop heb je de keuze uit stuurtassen, mandtassen en bagagemanden. Je kunt ze ook samen aanschaffen voor nog meer opbergruimte. De bagagemanden zijn gemakkelijk te monteren en in diverse varianten te koop. De mandtas is er in een standaarduitvoering en een luxe uitvoering en is een universeel model zodat deze op elke scootmobiel past. De stuurtas is er in een grotere uitvoering om diverse spullen in op te bergen of een klein model dat handig is om bijvoorbeeld je mobiele telefoon in op te bergen. Beide zijn ze voorzien van een handige ritssluiting. 

Scootmobieltassen voor achterop

Voor achterop heb je de keuze uit rugleuningtassen, bagagemanden, trolleys en rugtassen. Zo zijn er rugtassen die je zowel makkelijk achterop kunt bevestigen als ook als gewone rugtas kunt gebruiken. Ook rugtassen met een speciale houder voor een wandelstok kun je bij ons kopen. Bagagemanden zijn uitermate geschikt om boodschappen in te vervoeren en zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Scootmobielaanhanger

Naast de manden en tassen kun je ook een scootmobielaanhanger aanschaffen. Deze speciale aanhanger is licht van gewicht, wordt geleverd met bevestigingsstuk en past op bijna alle modellen. Ook is er de optie om een trolley achterop te bevestigen: Ideaal om mee te winkelen en makkelijk te monteren.

Armleuningtassen

Voor je scootmobiel of rolstoel kun je speciale tassen voor de armleuningen aanschaffen zodat je spullen binnen handbereik zijn en je ze gemakkelijk kunt pakken. Deze zijn gemakkelijk te bevestigen door middel van de klittenbandstrips. Ook zijn er tassen verkrijgbaar met afneembare en verstelbare banden die je ook eventueel om je middel kunt bevestigen. Heb je behoefte aan meer opbergruimte dan kun je ook een 2-in-1 voordeelset aanschaffen bestaande uit een luxe rugleuningtas en armleuningtas.