Winkelwagen

0

Scootmobielverlichting

Als verkeerdeelnemer is het voor je eigen veiligheid maar ook voor de andere weggebruikers van zeer groot belang om gezien te worden èn om zelf goed te kunnen zien. Verlichting speelt hierbij een grote rol. Denk hierbij aan achterlichten, voorlampen, knipperlichten en ook reflectoren. De lichten zijn gemakkelijk te monteren en zorgen voor optimale zichtbaarheid. Let wel goed op dat de achterlichten en knipperlichten per model kunnen verschillen.

Scootmobielachterverlichting

Achterlichten zijn er voor diverse modellen beschikbaar. Je kunt een hele unit aanschaffen die compleet is voorzien van alle lampen en benodigdheden. Deze is gemakkelijk te monteren zodat je snel weer goed zichtbaar bent en veilig de weg op kunt. Indien het achterlicht het nog doet maar het kapje stuk is, kun je alleen het kapje vervangen. Deze kun je namelijk ook bij ons aanschaffen. Mocht je een model hebben dat er niet tussen staat, dan kun je een universeel achterlicht aanschaffen dat je op elk type scootmobiel kunt bevestigen.

24 volt ledlampen voor je scootmobiel

Ben je op zoek naar goede 24 volt ledlampen dan ben je hier aan het goede adres. Wij werken met het topmerk Hella. Deze staat namelijk garant voor kwaliteit, lange levensduur, goede lichtopbrengst en dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De lampen zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Bajonetlampen;
  • Buislampen;
  • Steeklampen;
  • Schroefdraadlampen

Alle ledlampen zijn in verschillende wattages beschikbaar. De meeste uitvoeringen worden per set van 2 stuks aangeboden. Kun je de juiste lamp niet vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice zodat we gezamenlijk naar een oplossing kunnen zoeken.

Overige verlichting

Naast verlichting voor de achterlampen en de ledlampen kun je bij ons ook terecht voor reflectoren. De reflectoren zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Onze reflectoren zijn tot op meer dan 1.000 meter reflecterend en gemakkelijk te monteren door middel van een kleefstrip en schroefbout. Heb je meerdere reflectoren tegelijk nodig dan kun je het beste de reflectorset aanschaffen waarbij je meteen 4 stuks ontvangt. Naast reflectoren kun je bij ons ook terecht voor het originele knipperlicht voor het Trophy 6 model. Dit knipperlicht is verkrijgbaar in de 24 volts uitvoering.