Scootmobiel accessoires

Scootmobiel Accessoires

Wij bieden u een zeer uitgebreid aanbod,scootmobiel accessoires en benodigdheden aan.

Daar wij beschikken over diverse leveranciers en regelmatig nieuwe en scherp geprijsde producten hebben,kunnen wij ons onderscheiden van de concurrenten.


Of u nu op zoek bent naar een accu,voetenzak,regenkleding,schootskleed,regencape,afdekhoes,tassen,thermokleding,verkoelende kleding of gewoon
accessoires
,bent u in onze webwinkel op het juiste adres.
Wij bieden u van a tot z producten voor uw scootmobiel en zorgen ervoor dat u altijd slaagt.

Ook beschikken wij over een groot assortiment accessoires voor Rolstoel gebruikers.
O.a. banden,bekerhouders,afdekhoezen kunt u terugvinden in ons assortiment.     
Zorg dat u altijd een aantal basis scootmobiel accessoires heeft.
Een minimale vereiste voor iedere scootmobiel of rolstoel eigenaar is het volgende.
Een voetenzak die zowel in de zomer als winter gebruikt kan worden.
Goede regenkleding afhankelijk van het seizoen gevoerd of ongevoerd.
Seizoenshandschoenen, leer,nylon of ander kwaliteits materiaal.
Een degelijke regenhoes om uw Scootmobiel ten alle tijden snel en gemakkelijk te kunnen afdekken tegen de regen.

Met de basis accessoires kunt u als gebruiker een heel stuk comfortabeler en langer van uw scootmobiel genieten.
Accu Scootmobiel


Gaat u regelmatig op pad met uw scootmobiel en zijn uw accu's al meerdere jaren oud?
Merkt u dat de Scootmobiel steeds sneller aan de lader moet om dezelfde capaciteit te behalen of heeft deze niet meer dezelfde kracht als voorheen ?
Hoogst waarschijnlijk zijn uw scootmobiel accu's aan vervanging toe. 

De scootmobiel gebruik altijd 2 12 volt accu's die gezamelijk 24 volt leveren.
U kunt ervoor kiezen om AGM of GEL accu's te kiezen.
Iedere accu heeft zijn plus punten.
Zo is de AGM accu goedkoper in aanschaf, maar heeft de GEL accu een langere levensduur doordat deze meerdere laadmomenten kan verwerken gedurende zijn levensduur.
Kies hier uw Accu Scootmobiel 


Kies voor een kwaliteit scootmobiel accu en u bent verzekerd van het vermelde ampere dat op de accu vermeld staat.
Goedkope chinese imitatie merken zijn van slechte kwaliteit en halen in veel gevallen het vermelde Ampere niet. Buiten het feit dat ze hun capaciteit niet halen kunnen ze ook schade toebrengen aan de elektronica van uw scootmobiel.

Een iets hogere aanschafprijs maar daarentegen een betrouwbare accu voor uw scootmobiel zorgt dat uw lange tijd betrouwbare kwaliteit gewaarborgd krijgt en lange tijd plezier van uw scootmobiel en de accu heeft.

Zorg voor het juist laden van de scootmobiel voor een juiste acculader. 


Rolstoel AccessoiresMet de aanschaf van een rolstoel zijn er allerlei accessoires die u kunt aanschaffen. De zogenaamde Rolstoel Accessoires. Deze maken het gebruik van en op de Rolstoel meer comfortabel en zorgen dat u het optimale rijplezier uit de rolstoel kunt halen.Diverse handige hulpmiddelen zoals een zitkussen,bekershouders maar ook banden met extra profiel, behoren tot de mogelijke extra accessoires voor uw rolstoel.

Om uw Rolstoel ook tijdens regenachtige omstandigheden te gebruiken zijn er de zogenaamde regencape's. Deze omsluiten het hele lichaam de van Rolstoelgebruiker en kunnen afhankelijk van het type over de handvatten van de rolstoel geplaatst worden. Een extra deel van de Rolstoel Accessoires die voorhanden zijn voor de rolstoel behoren tot de standaard uitrusting.

Zo dient een Rolstoel gebruiker die regelmatig met zijn Rolstoel buiten komt de accessoires goed te onderhouden en er zorg voor te dragen dat alles regelmatig afgedaan wordt met bijvoorbeeld een vochtige doek. Buiten de normale Rolstoel Accessoires zijn er ook extra aanpassingen mogelijk die specifiek op maat worden gemaakt.


Scootmobiel Tassen

Om al uw dagelijkse spullen te vervoeren kunt u ervoor kiezen om een tas voor uw scootmobiel of rolstoel aan te schaffen. U vervoert hierdoor gemakkelijk spullen op uw scootmobiel en kan hierdoor optimaal gebruik maken van uw Scootmobiel of Rolstoel.

Er zijn diverse Scootmobiel Tassen op de markt.
Kiest u voor een rugleuning tas dan kunt u gemakkelijk spullen achter uw stoelzitting opbergen.
Kiest u voor een armleuing tas dan kunt u gemakkelijk spullen in en uit uw scootmobiel tas halen zonder dat u uit uw scootmobiel hoeft te komen.
De Scootmobiel Tassen behoren tot de basisuitrusting van een Scootmobiel gebruiker.

Afhankelijk van het gekozen model beschikt een scootmobieltas over één of meerdere ritssluitingen. Het materiaal is in de meeste gevallen van waterafstotend materiaal.
Tevens zijn er tassen op de markt die voorzien zijn van reflectiestrips.
Hierdoor wordt de zichtbaarheid van u op uw scootmobiel aanzienlijk verbeterd.

Een alternatief voor een scootmobieltas is een trollie.
Deze kunt u éénvoudig achter uw scootmobiel plaatsen en heeft aanzienlijk meer ruimte dan een normale tas. Tevens zijn deze vaak voorzien van wieltjes wat ervoor zorgt dat u de trollie ook mee kunt nemen in de supermarkt.


 

Scootmobiel onderdelen


Naast Scootmobiel accessoires bieden wij u een groot aanbod aan Scootmobiel onderdelen.
Scootmobiel onderdelen voor alle gangbare typen Scootmobiel.
Hierbij kunt u denken aan koplampen,Scootmobiel banden, Scootmobiel Motoren of Scootmobiel kappen. Naast nieuwe producten leveren wij ook gebruikte Scootmobiel onderdelen. Scherp in de prijs maar van net zulke goede kwaliteit als nieuwe onderdelen voor de Scootmobiel

Daar wij continue bezig zijn met het uitbreiden van ons assortiment zult u een groote kans hebben dat één van de Scootmobiel onderdelen die u zoekt, aanwezig zal zijn in onze webwinkel. Mocht u onverwachts toch niet kunnen slagen en vindt u de betreffende Scootmobiel onderdelen niet terug in onze webwinkel,kunt u via de klantenservice contact met ons opnemen. Wij beschikken over een breed netwerk met fabrikanten waarbij het mogelijk is om zelfs de specifiekere scootmobiel onderdelen te kunnen leveren.