Thermokleding


Thermokleding,innovatief en stijlvol


Scootmobiebenodigdheden.nl biedt u een uitgebreid assortiment aan "innovatieve thermokleding".
Een comfortabele lichaamstemperatuur op de scootmobiel of rolstoel is een vereiste als het aankomt op veiligheid en gezondheid.
Ons innovatieve assortiment ''verwarmde thermokleding'' zorgt in iedere situatie voor optimale verwarming en comfort.
Bij producten uit het assortiment thermokleding, kunt u bijvoorbeeld denken aan verwarmde oorbanden,verwarmde bodywarmers en verwarmde handschoenen.
De uitstekende kwaliteit van deze thermokleding, maakt dat deze uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik,buitenwerkzaamheden of winter-sport.

 

Thermokleding verwarmd


De verwarming van de innovatieve thermokleding vindt plaats d.m.v. verwarmingselementen of heatpax.
Beide met ieder hun specifieke voordelen.
Verwarming met verwarmingselementen zorgt voor een gerichte warmteverdeling en is in veel gevallen instelbaar.
"Thermokleding met verwarming d.m.v. heatpax" is niet afhankelijk van enige batterij of accu en is hierdoor compacter en lichter in formaat dan de variant met verwarmingselementen.
Welke variant uw voorkeur ook naar uitgaat,de thermokleding zal zorgen voor sublieme verwarming ,waar en wanneer u het nodig heeft.
 

Thermokleding voor professioneel gebruik


Activiteiten waarbij het lichaam stelselmatig aan de kou wordt blootgesteld,zorgen ervoor dat de aard van de werkzaamheden lastiger wordt en vertraagd gaat.
Professionals in bijvoorbeeld de bouw,langs de weg,op de manege,op de boerderij ,zijn gebaat bij een constante aangename lichaamstemperatuur.
Met de verwarmde thermokleding hoeft het lichaam aanzienlijk minder hard te werken om op temperatuur te blijven,wat een gunstige invloed heeft op de gemoedstoestand,tijdsduur dat men buiten kan werken en veiligheid.

In ons assortiment vindt u de volgende thermokleding 

  • Verwarmde bodywarmers
  • Verwarmde handschoenen
  • Verwarmde jassen
  • Verwarmde cap,muts,sjaalThermokleding veilig betalen en gratis verzending


"De thermokleding die u terug vindt op de website",kunt u veilig en snel betalen via iDEAL,PayPal of overboeking per bank.
Nadat uw bestelling geplaatst en betaald is ,ontvangt u direct een order en betaalbevestiging.
Levering vanuit ons magazijn is 100 % gratis en vindt plaats met Post NL , DHL of GLS.
Voor de meeste artikelen uit het assortiment thermokleding geldt voor 10:00 besteld is de volgende dag in huis.Staffelkorting op de thermokleding


Als bedrijf of zorginstelling kunt u bij de aanschaf van "grotere hoeveelheden thermokleding",profiteren van een aantrekkelijke staffelkorting. Ontdek welke scherp geprijsde thermokleding Scootmobielbenodigdheden.nl u kan aanbieden.Vraag direct uw offerte opmaat aan via de klantenservice.