DIVERSE HANDSCHOENEN VERWARMD

7V multifunctionele verwarmde Skihandschoen - oplaadbare accu

7V multifunctionele verwarmde Skihandschoen - oplaadbare accu

Hoogwaardige kwaliteit 7V multifunctionele verwarmde Skihandschoen. Comfortabel verwarmde handen tijdens winterse buitenactiviteiten als skiën, fietsen, wandelen,scootmobielrijden.Voorzien van 4 instelbare verwarmingsniveaus.

€302,44 €249,95 €272,19 €224,95 Meer informatie
7V verwarmde handschoen leder - oplaadbare accu

7V verwarmde handschoen leder - oplaadbare accu

Hoogwaardige kwaliteit 7V lederen verwarmde handschoen. Comfortabel verwarmde handen tijdens winterse buitenactiviteiten als paardrijden, fietsen, wandelen,scootmobielrijden.Voorzien van 4 instelbare verwarmingsniveaus.

€302,44 €249,95 €278,24 €229,95 Meer informatie
Verwarmde handschoenen outdoor - oplaadbare accu

Verwarmde handschoenen outdoor - oplaadbare accu

Hoogwaardige kwaliteit verwarmde outdoorhandschoen met versterkte handpalm en vingertoppen.Inclusief twee sterke oplaadbare Lithium-ion accu's en lader. Gemakkelijk te bedienen geïntegreerde bedieningsknop.

€193,54 €159,95 €169,34 €139,95 Meer informatie
Verwarmde handschoenen leder - oplaadbare accu

Verwarmde handschoenen leder - oplaadbare accu

Hoogwaardige kwaliteit verwarmde lederen handschoen.Voorzien van 3 instelbare verwarmingsniveaus.Inclusief twee sterke oplaadbare Lithium-ion accu's en lader. Gemakkelijk te bedienen geïntegreerde bedieningsknop.

€217,74 €179,95 €193,54 €159,95 Meer informatie
Verwarmde wanten - oplaadbare accu

Verwarmde wanten - oplaadbare accu

Hoogwaardige kwaliteit verwarmde wanten.Voorzien van 3 instelbare verwarmingsniveaus.Inclusief twee sterke oplaadbare Lithium-ion accu's en lader. Gemakkelijk te bedienen geïntegreerde bedieningsknop.

€193,54 €159,95 €181,44 €149,95 Meer informatie
Verwarmde fleece overslagwanten Deluxe - oplaadbare accu

Verwarmde fleece overslagwanten Deluxe - oplaadbare accu

Hoogwaardige kwaliteit verwarmde fleece overslagwant.In 4 standen instelbaar.Tot wel 10 uur verwarming. Vingers gemakkelijk toegankelijk dankzij wegklapbare klittenbandafdekking.Inclusief twee sterke Li-ion accu's en lader.

€193,54 €159,95 €169,34 €139,95 Meer informatie
Verwarmde sporthandschoen Basic - batterijen / Heat Pax

Verwarmde sporthandschoen Basic - batterijen / Heat Pax

Verwarmde sporthandschoen dual heated. Zowel met batterijen als met heat pax te gebruiken.Voorzien van 3 warmtestanden. Verwarmingselementen lopen door tot aan de vingertoppen.

€133,04 €109,95 €120,94 €99,95 Meer informatie
Verwarmde binnenhandschoen Basic - batterijen

Verwarmde binnenhandschoen Basic - batterijen

Transformeer iedere handschoen om tot een verwarmde variant met de verwarmde binnenhandschoen. Dun en lichtgewicht stijlvol ontwerp.

€108,84 €89,95 €96,74 €79,95 Meer informatie
Verwarmde handschoenen Basic - batterijen / Heat pax

Verwarmde handschoenen Basic - batterijen / Heat pax

Verwarmde handschoen dual heated.Zowel met batterijen als met heatpax te gebruiken.Voorzien van Easy switch technologie en 3 warmtestanden. Verwarmingselementen lopen door tot aan de vingertoppen.

€120,94 €99,95 €108,84 €89,95 Meer informatie
Verwarmde fleece handschoen Basic - batterijen / heatpax

Verwarmde fleece handschoen Basic - batterijen / heatpax

Verwarmde fleece handschoen dual heated.Lichtgewicht stijlvol ontwerp.Zowel met heat pax als met batterijen te gebruiken.

€108,84 €89,95 €96,74 €79,95 Meer informatie
Lederen Handschoen Verwarmd en Waterproof - heatpax

Lederen Handschoen Verwarmd en Waterproof - heatpax

Verwarmde lederen handschoen. Volledig waterproof.Nooit meer koude handen. Gemaakt van koe leder. Geeft tot wel 8 uur warmte. Geen batterijen nodig ,werkt d.m.v. Heatpax.Verwarmen tot wel 57 graden.

€145,14 €119,95 €133,04 €109,95 Meer informatie
Waterproof Handschoen Verwarmd - heatpax

Waterproof Handschoen Verwarmd - heatpax

Waterproof verwarmde handschoen.Nooit meer koude handen. Extra grip op handpalm en duim. Geeft tot wel 8 uur warmte. Geen batterijen nodig ,werkt d.m.v. Heatpax. Verwarmen tot wel 57 graden.

€96,74 €79,95 €84,64 €69,95 Meer informatie
Nylon Handschoen Verwarmd - heatpax

Nylon Handschoen Verwarmd - heatpax

Verwarmde nylon handschoen.Nooit meer koude handen. Lederen handpalm. Geeft tot wel 8 uur warmte. Geen batterijen nodig ,werkt d.m.v. Heatpax.Verwarmen tot wel 57 graden.

€90,69 €74,95 €84,64 €69,95 Meer informatie
Handwarmers / heat pax 8 uur ( 80 st )

Handwarmers / heat pax 8 uur ( 80 st )

Makkelijk te activeren handwarmers / heat pax. Transformeer uw Heat pax ondersteunende winterkleding/handschoenen om tot een verwarmde variant.Verwarmen tot wel 8 uur.Gemiddelde temperatuur 57 graden. Herbruikbaar.

€96,74 €79,95 €54,39 €44,95 Meer informatieVerwarmde handschoenen voor dagelijks gebruik


Buitenactiviteiten in lage temperaturen zorgen direct voor afkoeling van het lichaam.
Het lichaam reguleert dit op een ingenieuze manier door het warme bloed uit de minder belangrijke delen en ledematen in het lichaam te omtrekken. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de handen vrij snel koud gaan aanvoelen en hierdoor o.a.minder soepel te gebruiken zijn dan voorheen.
Een aangename temperatuur voor de handen is naast het stukje comfort dus ook erg belangrijk voor de veiligheid. Wanneer de handen koud en stijf aanvoelen, zal dit invloed hebben op het stuurgedrag en rem-gedrag op bijvoorbeeld de fiets,brommer,scootmobiel,motor.
"Verwarmde handschoenen" bieden u ten tijde van koude weersomstandigheden,direct het juiste comfort.


Verwarmde handschoenen op accu,batterij of heatpax ?


De verwarming van de verwarmde handschoenen vindt plaats d.m.v. verwarmingselementen die verwarmd worden door een accu,een batterij of met de zogeheten heatpax ,in de volksmond ook wel handwarmers genoemd.
Zowel de traditionele verwarming met een batterij als verwarming met handwarmers of accu's, heeft afhankelijk van de persoonlijke voorkeur zijn sterke punten.
Verwarming met een accu of batterij en ingebouwde verwarmingselementen, zorgt voor een gerichte warmteverdeling en is in veel gevallen instelbaar.
Wanneer de temperatuur het toelaat kan de verwarming uitgezet worden,wat accu en batterijduur spaart en meer regulerende mogelijkheden schept.
Verwarmde handschoenen die gebruik maken van een opbergvakje met speciaal daarvoor ontworpen handwarmers, zijn niet afhankelijk van enige batterij of accu en zijn hierdoor compacter en lichter in formaat dan de verwarmde handschoenen met batterij en verwarmingselementen.De handwarmers zijn na het activeren voorzien van één warmte stand,wat nauwkeurige regulering van de warmte minder mogelijk maakt.
De handwarmers kunnen daarentegen wel weer gemakkelijk gedemonteerd worden om bijvoorbeeld tijdelijk dienst te doen in uw binnenzak of in een sjaal.
Welke variant uw voorkeur ook naar uitgaat,de verwarmde handschoenen zullen zorgen voor langdurige verwarming wanneer u het nodig heeft.Uitvoeringen van de verwarmde handschoenen


Fervente smartphone gebruikers zullen beamen dat het gebruik van hun toestel erg lastig is met reguliere handschoenen. In ons assortiment vindt u diverse verwarmde handschoenen terug die een special ontworpen touchscreen functie hebben. Speciaal aangebracht materiaal op de wijsvinger zorgt ervoor dat het bedienen van de smartphone of tablet mogelijk blijft,zonder dat de handschoenen hiervoor uit hoeven.
Naast de innovatie touchscreen functie op onze verwarmde handschoenen,zijn de handschoenen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Fleece,nylon en leder zijn o.a. de materiaalsoorten waaruit u kunt kiezen. De lederen handschoen leent zich uitstekend voor het gebruik op de motor,brommer ,scooter en scootmobiel. De verwarmde binnenhandschoen, die u ook terug kunt vinden in ons assortiment, geeft u de mogelijkheid om iedere bestaande handschoen in een handomdraai te transformeren tot een verwarmde handschoen. U kunt op deze manier uw favoriete set handschoenen blijven gebruiken en daarnaast genieten van een extra verwarmde functie.

Verwarmde handschoenen voor professioneel gebruik


De professional die voornamelijk buiten werkt is voor het goed functioneren afhankelijk van een aangename lichaamstemperatuur. Werkzaamheden waarbij het lichaam stelselmatig aan de kou wordt blootgesteld,zorgen ervoor dat de aard van de werkzaamheden lastiger wordt en vertraagd gaat.Door de toepassing van verwarmde handschoenen hoeft het lichaam minder hard te werken om op temperatuur te blijven,wat bijdraagt aan de algehele gemoedstoestand en de totale tijdsduur dat er buiten gewerkt kan worden.
Professionals in verschillende sectoren zijn gebaat bij het gebruik van de verwarmde handschoenen.

  • Agrarische sector
  • ANWB
  • Bouwvakkers
  • Motorrijders
  • Portiers
  • Postbodes
  • Rolstoel gebruikers
  • Scootmobiel gebruikers
  • Verkeersregelaars
  • Wegenbouwers

Verwarmde handschoenen van scootmobielbenodigdheden.nl bewijzen al jaren hun voordelen in de bovenstaande sectoren.

De maatvoering bepalen 


Bij de productomschrijving treft u bij diverse verwarmde handschoenen een handige maattabel aan. Hiermee kunt u eenvoudig aflezen welke maatvoering er het beste bij welke handomtrek past.Enkele handschoenen zijn daarnaast voorzien van een maatsleutel. Een maatsleutel print u eenvoudig uit op A4 papier, waarna u deze om de hand plaatst. Vervolgens leest u op de maatsleutel welke omtrek en maatvoering uw hand heeft. Zit u bij de maattabel of maatsleutel net tussen twee maten in of op het randje van een grotere maat ? Dan adviseren wij om voor de grootste maat te kiezen, om voldoende bewegingsvrijheid te behouden.
De bovenstaande hulpmiddelen zullen u een vrij nauwkeurige indicatie geven van de maatvoering van de verwarmde handschoen.