Winkelwagen

0

tips

De opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel is een scootmobiel waar u eenvoudig een pakketje van kan maken. Zo kunt u een opvouwbaar model eenvoudig meenemen in uw auto vanwege het compacte formaat. De meeste modellen zijn in enkele stappen tot een pakketje te maken. U kunt een opvouwbare scootmobiel ook heel eenvoudig weer in elkaar zetten. Daarnaast zijn er ook een heleboel andere voordelen die dit type biedt. Scootzorg.nl biedt handige adressen van scootmobiel winkels in Utrecht, Flevoland en vele andere regio’s.

Er zijn een aantal dingen belangrijk bij de aankoop van een inklapbare scootmobiel. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat u de scoot kan testen, bijvoorbeeld in uw eigen omgeving.

Ook de afmetingen van de scootmobiel is van belang. Door naar de afmetingen van een te kijken weet u of de opvouwbare scootmobiel bijvoorbeeld gemakkelijk achter in de auto past. Andere belangrijke dingen waar u het beste op kan letten bij de aankoop van een scoot zijn de maximale afstand die u op een volgeladen accu kan afleggen en de snelheid van de mobiel.

De garantie van de scootmobiel is ook erg belangrijk. Wij raden u daarom goed te kijken naar de garantie die u bij uw inklapbare scootmobiel krijgt. Ook is het vaak mogelijk om een proefrit aan te vragen bij de leverancier of winkel van de scoot. Voorbeelden van bekende aanbieders van modellen zijn easyqwheels Vegro en Mobielgarant

Voordelen opvouwbare scootmobiel

Een opvouwbare scootmobiel kent vele voordelen. Hieronder staat een overzicht met de belangrijkste voordelen van een opvouwbare scootmobiel:

  • Een opvouwbaar model is makkelijk mee te nemen in een auto (Let daarom bij aankoop van een scootmobiel op de afmetingen)
  • Een opvouwbaar model is zeer compact voor op vakantie (bijvoorbeeld in vliegtuig mee)
  • Een opvouwbaar model is een goede aanvulling op een niet-opvouwbare scootmobiel
  • Inklapbare modellen n zijn een stuk lichter dan een niet-opvouwbare scootmobiel
  • Opvouwbare modellen zijn eenvoudig te bedienen
  • Ze kunnen vanwege hun compacte formaat vaak ook binnenshuis worden gebruikt

 

Bron: Scootzorg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *